Pedicure, Maudella i Ponsonby, pt Erin Park, westhaven.

Torsdag
Ah, dejlig morgen, vi er ved at føle os RET hjemme her ved Hanne;-)
Laust vågner 730, får lidt mælk og … sover videre:-) så, jeg har lige pludselig helt ro til at komme stille og rolig i bad, vaske hår og børste tænder mm. Linus vågner en times tid senere (!), og vi drysser op i stuen; han får morgen tv, jeg får morgen mad, -kaffe og en NutriBullet SuperFood:-) Hanne arbejder ved Tv-shop, og vi kan derfor købe os en wonderdims til medarbejder-pris gennem hende; alletiders Auckland souvenir!
Ved halv 10 tiden (gen)vågner resten af familien, og jeg får løbepas til at gå på neglebar. Så smutter da lige tværs over Victoria park, i retning af Sky Tower, kommer til straks, ved en (viser det sig) vietnamesisk pige. Hun og familien (dreng og pige på 14 og 16 år), immigrerede for 4 år siden.

Går op af Bakken til Ponsonby, finder en ny suttesnor i fin ‘robot’-butik (legetøjsbutik med kurv med legetøj, hvor der bla er en transformer robot)
Besøger christinas butik Maudella, der bla forhandler danske DAY.
Pt Erin park
Går hjem via Westhaven marina.
Får bikset løbehjul, der var faldet fra hinanden.
Pasta/laks til aftensmad.