Waitomo Caves

Fik ‘flat White’ til morgenmaden, fra den general store, hvor vi camperede. Nice. Herefter afsted til Waitomo.
Turen ned i grotterne er fantastisk; FLOTTE kalkstenshuler og ikke mindst: de selvlysende glowworms! Turen tog ca 3/4 timer, hvor det sidste kvarter var i en båd under glowworn ‘stjernehimlen’; måtte lige ty til at amme i skjul af mørket, for at Laust kunne vare tilfreds og stille, og alle kunne nyde den formidable oplevelse. -det resulterede i at guiden efterfølgende sagde at det da var de mest well behaved kids, han længe havde haft med på tur:-)
Der må ikke fotograferes i grotterne, så derfor ingen billeder derfra. Men det er der til gengæld her:
http://www.waitomo.com/waitomo-glowworm-caves.aspx

Frokost i camperen, inden vi triller om hjørnet igen, hen til selve waitomo ‘by’, hvor Laust får sig en go lur i klapvognen, mens jeg skriver postkort mm, og linus dripler rundt på legepladsen.

Vores Camp for natten: 20140317-183844.jpg

-Et udsigstpunkt, på vejen ud til vandfald og naturlig kalkstensbro, hvor man (forhåbentlig) må campere, når man er selfcontained, som vi (forhåbentlig) er. -Aussierne i Jucy’en turde tilsyneladende alligevel ikke tage chancen, for de forlod pladsen efter mørkets frembrud.
Udsigten til aftensmåltidet er formidable, og det bliver da kun smukkere, da fuldmånen senere står op, på en skyfri himmel.