Te araroa

Mandag
Heeeelt vindstille, ingen bølger, men til gengæld et fantastisk lydbillede med fx tui og høns og nogle fjerne vandpibe-fugle, at vågne op til.

Havde igår aftale med Pauline, at hun vil flax væve med mig. Helt fantastisk! Hun tager sig god tid, og man føler sig godt tilpas i hendes selskab, selvom hun også lige får en bus backpackere til overnatning senere!

Under kyndig vejledning får jeg flettet både en kete (taske) og en flax blomst. Natur-keten fletter Pauline til mig, dig er det mig der har splittet og blødgjort flax bladene.

20140312-215702.jpg

20140312-215717.jpg

20140312-215736.jpg

20140312-215757.jpg

Efter at Jens lige får bikset hendes hjemmeside (der iøvrigt er lavet af en dansk besøgende, et par år forinden; www.teararoabackpackers.com), så hun kan ajourført den, drager vi ‘øst-å’ ud mod verdens mest sydlige fyrtårn, og NZs mest østlige punkt. Planen er egentlig at overnatte på den Camp Ground, der er der ud af, men vi ombestemner os da vi ser den. Turen op til tårnet, alle 700 trin, klarer vi dog i fin stil; Linus springer som en anden bjergged;-) udsigten er fantastisk.

Tilbage til Pauline, hvor vi får chicken-tonight-aftensmad. Menuen blev afgjort af det beskedne udvalg i byens foursquare.