Lower Hutt: Downes, shape shifters, pedicure, spaghetti/kødsovs

Lørdag

Nybagte scones på sengen, bragt til døren af motorhome. Virkelig Go kiwi stil, og meget værdsat!
Vejret er lidt blæsende’, men ellers med fint temperatur og solskin fra blå himmel, dejligt.
Vi begiver os afsted mod Downes; børne rum på 1.sal, hvor nogle klodser ser kan forme en kuglebane er vældig populære. Udstillingerne som sådan er vi ikke så imponerede over, men der er nogle inspirerende statements om hvordan man kan tilgå kunst.
Udenfor er der nogle populære værker; ‘den faldne robot’ og et slyngene beton værk, det både kan kravles på, løbes på, gemmes sig i og slænges sig på.
Herefter begiver vi os mod Shapeshifters skulptur udstillingen; man opfordres til at medbringe sin picnic, så det har vi gjort. Udstillingens skulpturer viser sig at være virkelig flot, og meget inspirerende, så vi gir os go tid, og linus får tid til at bruge sit trofaste løbehjul fra Marlborough.

Shopping center: finder RENT FAKTISK en legetøjsFiskestang til Linus; en sådan har været eftersøgte siden han legede med een på restaurant ved Lake manapouri, så begejstringen vil ingen ende tage:-)
Jeg får mig en gang Pedicure i en særdeles værdsat massage stol, mens Laust tager sig sin eftermiddagslur.
Endnu engang er vi inviteret til Aftensmad med kiwierne:-) og endnu engang er det simpelthen så hyggeligt og spændende. Et virkelig behageligt hjem at opholde sig i.