Coquille Bay, thai aftensmad og parkeringsplads camping i Nelson

Tirsdag
Linus starter med at erklære at han ikke vil på gåtur idag. Eller have morgenmad, for den sags skyld. Men, gåtur var ellers lige præcis hvad vi havde planlagt. The barn, hvor vi har camperet natten over, ligger liiiige på kanten til Abel Tasman National park, så det er mega oplagt at gå en tur, og der er stort set ikke andet at lave..
Heldigvis tøer han lidt op, hen af morgenen, den gode Linus. Og vi kommer afsted med Laust på maven, og Linus (og os andre) til bens.
Vejret er strålende, lige som udsigten!
Vi vandrer en lille times tid, inden vi når til xxx Beach. Støver lidt rundt på stenstranden, og klatrer lidt rundt på nogle klipper, blot for at finde ud af at lige rundt om pynten ligger Coquinne Bay. Mega flot, og vi har den stort set for os selv. Aaaaaaahhh!

20140225-215855.jpg

Hænger ud og får frokost, bade og daser.

Tilbage igen, bliver rehydreret (havde glemt vandflaskerne i mobilhome, tsktsk), og futter igen afsted.

I Nelson finder vi vha campermate-app’en, den bedst gemte dump station. Og de mest spøjse overnatningsmuligheder; p-pladsen ved NW, eller ved iSite.

Går og løbehjuler lidt rundt på Hovedgaden, ned til trafalgar square, og finder så den thai restaurant som de flinke damer i souvenirs butikken anbefalede.
På vej ud efter aftensmad, og lækker jordbær milkshake

20140225-220822.jpg

ser vi dette skilt i vinduet;

de thai’er er nu så arbejdsomme

20140225-220941.jpg

På vejen tilbage passerer vi et træ med 1000 sangfugle, vel at mærke af den new zealandske smukt syngende slags.

Vejrudsigten for Picton, de næste par dage, er lovende:

20140225-221723.jpg
Det er vi RIGTIG glade for fordi, dels har vi billet til Dolphin swimming d 27 (torsdag), og dels skal vi ‘krydse over’ den 28..

Indslumring i gadelampens skær, og til lyden af de unge camperes mingling.