Hedebølge i akaroa, pool og finere fransk aftensmad

Fra starten af morgene er der lagt op til at det bliver en varm dag. Så aktivitetsniveauet er heeeeelt i bund. Efter morgenmad og noget tøjvask, går vi direkte til formiddagssiesta.

Jens passer Laust, mens jeg har travlt med at passe udsigten.

20140220-202300.jpg

Siesta udsigt

20140220-221702.jpg

Efter lidt frokost i campervanens skygge, dingler vi op til poolen, hele familien. Linus træder rigtig i karakter som vandhund, der bobber rundt med sin gule badering, i timer. -blot afløst af gentagne gange solbadning, balancerede på pool kanten.

20140220-221506.jpg

Aftensmaden skulle have været frikadeller, men i heden har vi glemt at tage farsen ud af fryseren. Så vi må desværre gå ned i byen, og spise ude. Turen går igen gennem cikadelunden, hvor der VIRKELIG summes igennem. Restaurant valget falder på en finere, dyrere fransk restaurant, lige ved vandet. Og lige ved siden af legepladsen. Maden er typisk fransk; virkelig lækker, men ikke særlig meget. Så vi deles om Linus’ amerikanske pommes fritter, som der til gengæld er et BJERG af. Jeg får 2 forretter, den ene med RIGTIGT friskbagt lækkert brød, mums! Slutter af med en børne-creme brulé, inden de 111 trin / 60 meter op til camp’en tilbagelægges.
Indslumring til opvaskernes blide skramlen og cikadernes larmen…:-)
Total feriedag.