Invercargil, nw-proviantering, upclass legepladser og low-price Camp i Otautau

Vågnede op ved vort flodleje til moderat højvande, moderat gråvejr og heeeelt vindstille; så smukt. Hilste kort på dels en omrejsende, meget venlig new zealandsk sjæl, samt vore tyske ‘naboer’, hvor pigen arbejdede på en wineyard i Queenstown området. Efter en hurtig kop nes-kaffe, kørte vi straks afsted mod Invercargil, alt imens morgenmaden blev indtaget.
Byen, hvor vi blot lige skulle nw-proviantere, viste sig at have excellente legepladser; dels den lige ved siden af nw i Appelby, dels den i queenspark. Sidstnævnte havde en genial vandlegeplads, som både Laust og linus havde stor glæde af. Så vi kom til at blive hængende et par timer:-)
Ret sent kørte vi videre mod nattens Camp, i Otautau; En low-price Camp til 15$, inkl strøm og fri vask, hvor en flok blueberrie plukkere også camperede.
Aftensmaden, broget hverdagsgryde (hk oksekød, lidt løg, 1 dåse ærter, 1 dåse majs, 2 mikroovn kogte gulerødder, Uncle Benns brune ris) blev snappy tilberedt og glubskt indtaget, og vaskning af tøj iværksat, inden sengetid.
Indsovning til lyden af merenge og bærplukkeres fyraftens-øl (eller -vin; man er vel franskmand;-))