Fortrose Freedom camping, ATV OG ebbe-vandring

Igen strålende solskin. Morgenmad ved rundbordet ved fælleskøkkenet (2 unge knægte fra Altona fortalte at de fik kost og logi for at hjælpe til; tjansen havde de fundet på www.workaway.info), og derefter Afgang fra Whisling Frog, med 2af deres fantastiske grøntsags-scones i håndbagagen.
Enkelt stop for at gå diesel og luft i dækkene (og en flat White til chaufføren), derefter videre ud til kysten til Fortrose, en Freedom Camp site lige ved vandet i et stort tidevands- og flodudmundingsområde. Efter frokost i van’ens skygge (første gang vi har haft gang i campingstole og -bord), gav en lokal farmer, der også camperede med familie (og båd og ATV), en tur på den 4-hjuls trukne, til stor fornøjelse for både undertegnede og Linus:-)
Herefter ebbe vandring ud til skibsvraget, måske et sunket sørøverskib…? Vi fandt dog ikke skatten denne gang. Aftensmad blev tilberedt af de medbragte okse bøffer, pose-pastaret med tilsatte grønne bønner og frisk salat med feta og fersken. Indtaget udenfor:-) endnu en tur hen til cafe/iSite efter endnu en is, og en bette sludder med cafe-fatter.
Ved sengetid var deltaet helt oversvømmet af tidevandet, skibsvraget var både utilgængeligt og ikke længere synligt. Fantastisk at have fulgt tidevandet strømme ind, i løbet af aftenen.